Tayland Firmalara Özel Seyahat Hizmetleri

Yurt içi ve yurt dışı uçak bileti, konaklama, araç kiralama, transfer, vize, tercüman gibi tüm taleplerinize tek yerden cevap bulabilmek için;
Özel Ödeme koşulları, En uygun fiyatlar, Hızlı ve etkin hizmet, güleryüzlü ve çözüm odaklı uzman ekip ve Sözleşmeli firmalara özel iskonto avantajları için;

Tek yapmanız gereken,info@yurtdisiturtatil.com adresimize, mail yollamanız.


Hizmet alan firma, Kurumsal seyahat giderlerini kontrol altına alarak, kaliteli ve etkin hizmeti, en uygun fiyata ve ödeme koşulları ile alır.


Tayland - Pattaya (7) Tur Programı 2014
BOEING 737-800 VE 757-200 Turkmenistan Hava Yolları İle


1.GÜN İSTANBUL ASKABAT
BANGKOK Türkmenistan Hava Yolları kontuarı i önünde acente görevlileri ile buluşma. Bilet, bagaj ve gümrük işlemlerini takiben Türkmenistan Havayolları ile Aşkabat’a hareket. Yerel saat ile varışı takiben yapılacak aktarmanın ardından Bangkok’a hareket.
2.GÜN BANGKOK-PATTAYA
Bangkok’a varışı takiben bizleri bekleyen özel aracımız Pattaya’ya hareket. Yolculuğumuz esnasında arzu edenler için ekstra MILLION YEAR STONE PARK ve TIMSAH CIFTLIGI TURU… Çevresi tamamı orijinal volkanik taslar ile donatılmış bu parkta, yüzlerce timsahı bir arada görme olanağı, Timsah Show, Kaplan ve yavrusu ile fotoğraf çektirme fırsatı bulacaksınız. Tayland’ın en ünlü eğlence beldesi olan Pattaya’ya varis ve otelimize yerleşme… Geceleme otelinizde.
3.GÜN PATTAYA
Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Günü otelin masaj ve spa merkezinde rahatlayarak geçirebilirsiniz.
Geceleme otelinizde..
4.GÜN PATTAYA
Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Günü otelin masaj ve spa merkezinde rahatlayarak geçirebilirsiniz.
Geceleme otelinizde.
5.GÜN PATTAYA
Sabah kahvaltısından sonra arzu edenler ekstra olarak düzenlenecek NONG NOOCH TROPICAL GARDEN&DANCE SHOW turuna katılabilir, Geleneksel THAI DANSLARI, EVLİLİK SEREMONISI, FILLERIN BIRBIRINDEN ILGINC SHOWLARINI izleyebilir, 500 hektarlık alana kurulmuş BOTANIK BAHCESI ve ORKIDE BAHCELERINI görebilirler. Geceleme otelinizde.
6.GÜN PATTAYA
Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra MERCAN KAYALIKLARI ILE UNLU OGLE YEMEKLI MERCAN ADASI TURU… Sınırsız güneş ve okyanus keyfi… Öğle yemeği menusu: Balık, Deniz mahsulü Mezeler, Sebzeli pilav, Salata ve Tropikal meyveler…
Aksam arzu eden misafirlerimiz ekstra Dünyaca ünlü ALCAZAR SHOW turuna katılıp VIP koltuklarından birbirinden ilginç sahne ve kostümlerin değiştiği gösterileri seyredebilirler. Show sonrasında sizleri bir SUPRİZ bekliyor… Geceleme otelinizde.
7.GÜN PATTAYA
Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Günü otelin masaj ve spa merkezinde rahatlayarak geçirebilirsiniz.
Geceleme otelinizde
8.GÜN PATTAYA
Sabah otelde alınan kahvaltıdan sonra otelimizden ayrılış, Özel otobüsümüzle, Bangkok havaalanına transfer. Gerekli işlemlerin ardından Türkmenistan Havayolları ile Aşkabat’a hareket. Yerel saat ile Aşkabat’a varışımızı takiben Türkmenistan havayolları ile İstanbul’a hareket.

3* PATTAYA IBIS (VB)
Tur Ücreti:

PAKET PROGRAM FİYATI İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI: 780 €
TEK KİŞİLİK ODA FARKI: 140 €

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top