Pattaya seks turizmi imajını silip, yerine ailelerin rağbet edeceği daha kaliteli ve temiz bir hizmet sunan bir ülke görünümünü getirmek için çok fazla çaba sarfetti. Peki bir işe yaradı mı?  Yoksa bu çabaların hepsi “temiz” Pattaya yaratmaya çalışan naif  ve kendine fazla güvenmiş turizm yetkililerinin boş bir çabası mıydı?
Doğrusunu söylemek gerekirse Pattaya’nın artık eskisi gibi sadece sex turizmi ile bağdaşmadığı ve yeni bir yaşam kurmak isteyenler için de güzel bir yer haline geldiği gerçeğini kabul etsek bile, yine de sırf Tayland gece hayatı eğlencesi için ülkeye gelenlerin 1 numaralı destinasyonu olmaya devam ediyor.
Pattaya geceleri ve Pattaya seksi bar kızlarının halen dünyanın her yerinden erkekleri çektiği şüphe götürmez bir gerçek. Sadece bir an için tamamen “temiz” bir Pattaya düşünün… Barlar, diskolar, binlerce dansçı kızlar ve sokaklarda dolaşan sexi kızların hiç birinin olmadığını hayal edin. Sizce o zaman ne kadar turist gelirdi? 2011 yılında, bu benzersiz Pattaya gece hayatını yaşamaya gelen 7 milyon yabancıdan çok çok daha az olacağı kesin.
Tayland artık eskisi kadar ucuz olmayabilir. Seks için çalışan kızların fiyatları yükseldiği gibi, yeme içme ve konaklama fiyatları da son yıllarda gittikçe arttı. Sex turizmi için çalışan kızların da “hizmet etme kalitesi” de, bu büyük turizm patlamasından öncekiyle kıyaslanabilecek kalitede değil artık. Ancak Pattaya hala dünyada bir erkeğin herkesten saklayacağı fantezilerini, egzotik kızlarla beraber gerçekleştirebileceği dünyadaki birkaç yerden biri olmaya devam ediyor.
Başka bir deyişle Pattaya yetişkinlerin Disneyland’ıdır.

Otel Odasına Kızla Gitmek: Ekstra Ücretler
Eğer bir misafir evi yada düşük bütçeli otelde kalıyorsanız kızı odaya götürürken herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Ekstra ücret, saçma sapan sorular ve kızın kimlik kartını kapıda bırakması gibi prosedürler olmaz. Daha ucuz ve kolaydır ancak güvenlik de aynı şekilde azdır. Diğer taraftan, eğer pahalı yada daha çok ailelerin bulunduğu bir otelde kalıyorsanız, oranın yönetimi otelin imajını korumak amaçlı olarak daha sıkı bir tavır takınacaktır.
Muhtemelen getirdiğiniz kızın kimliğini yada bir kopyasını resepsiyonda bırakmasını isteyecekler. Sizin güvenliğiniz için yapılan bu uygulamanın (uyurken soyulmanız vs. gibi) dışında, özellikle Jomtien’de ki oteller, odanızda kalacak misafirler için her gelişlerinde ekstra 300-500 Baht arası bir ücret talep edebilir.
Özellikle bazı üst düzey aileleri konuk eden kaliteli oteller bu ekstra ücreti koyup üzerine “katılım ücreti” ödemenizi zorunlu tutuyorlar. (Sonuçta Tayland’da oda için para verilir, içinde kalacak kişi için değil). Bu yüzden Pattaya’da seks hayatı açısından renkli bir tatil düşlüyorsanız, düzenli olarak bayan misafirlerle otele girip çıkacaksanız, önceden böyle bir talepleri olup olmadığını kontrol edip rezervasyonunuzu ona göre en baştan yapın. Aksi halde uzun süre zarfında size çok pahalıya patlayabilir.

Otel Odasında: Tay Seks Prensipleri
Yanınızda kızla birlikte odanıza geldiğinizde, muhtemelen ilk dikkatinizi çekecek şey Tay kızlarının temizliğe çok önem verdikleri olacaktır. Genelde yatağa girmeden önce duş alırlar ve sizin de almanızı isterler. Tabi uzun süredir bu “seks işinde” çalışmıyorlarsa ve doğal utangaçlıkalrını kaybetmemişlerse fark edeceğiniz bir başka özellik, çok temiz olmalarının yanında, ister inanın ister inanmayın, çok da oldukça utangaç olduklarıdır (barlarda ne kadar seksi giyindiklerini unutun). Bu yüzden yatağa girmeden önce alınan bu duş ayrı ayrı yapılır!
Duştan sonra kızın üzerinde ki havluyu indirmek için biraz uğraş vermeniz gerekebilir, şaşırmayın. Bazıları ise ışıkları kapatmanızı bile isteyebilir ya da tam olarak yatağa girmeden havlusunu çıkartmak istemeyebilir. Ancak yatağa girdikten sonra, hareket başlar!
Pattaya gece hayatı fiyatları yazısında daha detaylı bilgiler vermiştik.
Ayrıca unutmamanız gereken bir diğer nokta  da bu işe henüz yeni başlamış olan kızlar “batılı seks anlayışı”nı pek bilemezler, bu yüzden yatakta çok “profesyonel” olmalarını beklemeyin. Belirttiğimiz gibi bu kızlar çok geleneksel şartlar altında Budizmin etkisinde kalarak büyüdüler. Batılılara göre çok daha muhafazakar olurlar. Okullarda seks eğitimi diye bir şey yoktur, sadece çok erken seks yapılmaması gerektiğini anlatan bazı öğretiler olur. Ama tabiî ki bu yeni jenerasyon gençlerini durduran bişey değil.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top