Kişinev malumunuz üzere Maldova ülkesinin başkenti. Biz hepimiz bu ülkeyi, Türkiye’ye fahişelik yapmaya gelen kızlardan tanırız. Aslında çok fakir bir ülkedir ve gelen turistler çoğu zaman kazıklandığı için ben bura hakkındaki görüşlerimi ve tecrübelerimi yazmak istemiyordum ama bugün bir internet haber sitesinde Moldova ile vizeler kalktı haberini okuyunca bir şeyler karalayayım dedim, en azından vize kalktığı için gidenler olursa belki bir faydam dokunur ümidiyle.
Kişinev 1 milyon nüfusuyla Avrupa’nın en az nüfuslu ülkelerinden biridir. Bu ülkenin kzılarını anlatmaya zaten kelimeler yetmez çünkü gerçekten çok güzeller. Bu kadar az nüfusu olmasına rağmen köy gibidir ve çok fakir bir halkları vardır. Başkent Kişinev eskiden tam bir kasabaydı ama zaman ilerledikçe onlarda büyüdüler ve diğer ülkelere gönderdikleri Seks köleleri kızları sayesinde ülkeye para girince baya bir gelişim gösterdiler. Türkiye’de güzel para kazanan Molodovalı hatunlar, kazandıkları paralar ile ülkelerinde evler, işyerleri filan yaptı ve ciddi anlamda ülkeye döviz girdi.
Bu kadar fakir bir ülke son 4-5 yıldır biraz daha toplarladı kendini. Ama sakın aklınızda bunlar fakir ise hayatta burada ucuzdur gibi bir fikir gelmesin. Aksine burası Avrupa’nın en pahalı şehirlerden biridir. Orta sınıf bir yer bir yemek size 50 dolara patlayabilir. Burada hayat öyle pahalıdırki, sizin turist olduğunuz anlaşılınca daha bir pahalı olur. Üzgünüm ama bu böyle.
Gelelim Kişinev’de dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalara..
  1. Yanınızda her zaman Pasaportunuz olsun. Molodova Polisi denetim yaptığında yanınızda pasaport yoksa sıçtınız.
  2. Kişinev’de her yerde Kulüpler var ve rahatlıkla kadın bulabilirsiniz. Anlaştığınız kadınlar tipinize göre fiyat biçtikleri için sıkı bir pazarlık yapın.
  3. Kadınlara asla bir şeyler ısmarlamayın çünkü bir biraya bazen sırf yabancısınız diye 30 dolara kakaladıklarını bilirim.
  4. Kadınlarla anlaştıktan sonra kaldığınız otele götürün. Kadınlarla gecelik anlaşmayın, önerim size saatliktir. Sabah uyandığınızda hoş olmayan şeylerle karşılaşabilirsiniz.
  5. Yemeklerinizi dışarıda yiyin ve asla otelinizde yemeyin. Otel yemekleri ekonomik değil. Gitmeden önce Türk yemekleri yapan lokantaların listesini internetten bulmaya çalışın.
  6. Yanınızda az para varsa bu ülkeye gitmeyin. Bol paranız olsun.
  7. Moldoval’lı kızların hepsine fahişe gözüyle bakmayın lütfen. Namuslu ve dürüst insanların sayısı yüzde 99’dur. Geri kalanı kulüplerde paralı çalışıyor.
moldova gece hayatı
Neyse bu tatsız püf noktalardan sonra gelelim gece hayatına….
Kişinev’de öyle güzel, öyle tatlı ve şirin kadınlar bulacaksınız ki ulen ben bunlara servetimi versem az diyeceksiniz. :) Gerçekten de öyle

. Ben hayatımda gördüğüm en güzel kızı bu ülkede gördüm ve beraber oldum. O kız Türkiye’ye gelsin zenginler kapısında kuyruk olur.

STAR TRACK: Burası popüler bir gece kulübü. Her gece ayrı bir program yapılıyor.Güzel şarkıcılar var. Gitmeden önce programı kontrol edin.
Malina Cocktail House: Kişinev’e geldiğinizde mutlaka gitmeniz gereken bir kulüp. Burası tamamen Rus yiyecek ve şarkılarıyla idare edilen bir mekan.
City Club: Burası için Doğu Avrupa’nın en iyi gece kulübü deniyor. Giriş ücreti 5 dolar ve girişte sıkı kontrol var. İçeride güzel ve kaliteli müzikler yapılıyor. Ayrıca içeriden kız çıkarabilirsiniz. Hadi yine iyisiniz :)
Soho: Moldova’nın en büyük gece kulübü olan sohoda, Gürültülü diskotekin yanı sıra çeşitli gösteriler, özel partiler, canlı konserler, sunumlar ve genç parti kızları hep burada. Güzel bir kız ayarlamanız içten bile değil.
Night Club La Victor: Kişinev’in en özel gece kulüplerinden biri.
Bunların dışında sizlere önerebileceğim bazı gece kulüpleri de var. Mutlaka gidin ama. Pişman olmayacağınıza adım gibi eminim.
BoozTime - Adres: 31 August 1989 117
Club “Flamingo” - Adres: Tabacaria Veche
Cocktail bar Jaguar - Adres: Mesager 1/1
Dance Planet - Adres: Gr. Vieru bd. 33/1 (Mutlaka gidin)
Decadance club - Adres:, Albisoara 40/1 (NE KIZLAR VAR AMA BURADA)
Faraon – Chisinau, Moscovei bd. (Molodovalı kızlarla köpüklü dansa ne dersiniz.)
Free Style - Adres: Traian 25 (Herşey free, gerisi size kalmış)
Sargon – Adres: Puskin 22 (Güzel bir dans pisti var)
Studio Club : Hayat kadınları sevenler için
:)
Yazımın sonuna gelirken, Moldova’ya gidenler mutlaka bu sayfaya yorum yazsın. Yaşanmış tecrübeler bizim için çok önemli.
kişinev gece hayatı

kaynak: gecehayatibiz teşekkürler

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top