Dozari night club



DoZari Minsk yepyeni bir lüks gece kulübü. Bu mekan moda ve stil yansıtmakta. İyi müzik ve muhteşem vibe ile harika bir parti yerdir.

Dozari muhtemelen 2011/12/08 açıldı Minsk en iyi gece kulübü. Bu "Mojito bar" ve içinde bir restoran ile 3 katlı bina. Art Deco lüks Barok karışır benzersiz iç mekan son kulüp eğilimleri nedeniyle tasarlanmıştır. Kulübün kozu büyük bir multimedya ekran şeklinde ferah dans-zemin. Etkileyici ışık ve ses kombinasyonu Dozari özel bir atmosfer yaratır. Çeşitli barlar, birçok tablolar ve özel VIP alanı da vardır. Barda ruhların tercihi çok büyük. Profesyonel barmenler onların işi sanatını gösteren lezzetli kokteyller pişirin. Bunlar kolay olacak ve konuşma kadar tutabilirsiniz.

Minsk Dozari kulübünde yüz kontrolü oldukça sıkı, yani parti biçiminde değil iseniz almak imkansız. Bu Pazartesi ve Salı günleri kapalı olduğunu unutmayın. Giriş ücreti yaklaşık $ 15-25 olduğunu, masada bir yer ekstra mal olacak.

     Adres: Nezavisimosti ave 58
     Çalışma saatleri: 22:00 - Pazartesi ve Salı günleri hariç 06:00 her gece
     Telefon: +375 29 3452233


Blackhall Bar



Blackhall Bar Zafer Meydanı yakınında yepyeni bir lüks bar. Kesinlikle Belarus başkentine yeni trendleri getiriyor ve uluslararası standartlara uygundur. Tasarım ve bar kavramının oluşturulması, profesyonel mimarlar, tasarımcılar, heykeltraşlar ve sanatkarların aittir.

Çoğu iç detayları el yapımı. Lüks unsurlarıyla birlikte eğlence alanında Gelişmiş teknolojiler benzersiz bir iç oluşturmak için kullanılır. İbar (bar-sayacın etkileşimli tasarım), her tablo, interaktif ışık sistemi iPad, LED ekranlar heykeller ve şelaleler ile yan yana yerleştirilir. Büyük bir ekran oluşturan 1000'den fazla şişe oluşan bir duvar - Özel dikkat Heineken "Şişe Duvar" verilir. Olağandışı duvar çeşitli teçhizatları, özel efektler ve hatta videoları gerçekleştirebilirsiniz!

Mekan misafirlerine Avrupa ve Asya mutfağı, kokteyl menüsü ve alkollü içecekler yemekler geniş bir seçenek sunar. Organizatörler, uluslararası yıldızların şirket partileri, canlı konserler, ve performansları büyük bir miktar var kurulacaktır söz veriyorum. Haziran 2013 8. barda resmi açılış insanlarla sıkışmış, Rus şarkıcı Sergey Lazarev davet edildi. Blackhall Bar yakın gelecek için popüler bir hedef haline her şey var, ama en siz ne demek görelim görünüyor!)

Lüks iç ve hizmetler yüksek fiyatlar ve sıkı yüz kontrolü ile birlikte geliyor. Hafta sonları çubuğuna almak için önceden bir tablo kitap emin olun! Hafta sonları Ortalama fiyat tablosu: kişi başı 50-100 YTL, ortalama giriş ücreti hafta sonu partileri için 15-40 USD. Içecekler için Fiyatlar makul: viski 10-20 USD bir bardak, ortalama bir kokteyl 10-20 YTL.

     Adres: Kiseleva str 12
     Çalışma saatleri: 21:00-8:00 her gün
     Masa Rezervasyon: +375 29 6405050
TABOO club



Sayısız Minsk gece kulüpleri son zamanlarda bir daha yer var eklenmiştir. Temmuz'da, 20 TABU kulübün resmi açılışı vardı. Kulübün başlığı TABU olmasına rağmen, kulüp gerçekten hiçbir tabuları olan bir yer olarak kendini gösterir.

Kulübün kurucuları, modern ve ultra barok tarzı yaratıcı tasarımcılar teknik çözümlerle birlikte nerede biz onların tasarım gibi olacaktır emin. Dahası, onların gösterileri hayal kırıklığına bırakmayacağız. Bildiğim kadarıyla farklı gösteriler daha sonra burada bazı standart gece kulübü partileri değil, aynı zamanda bazı sosyal olaylar sadece bulacaksınız endişe duyuyorlar. Zaten ilgisini? Sonra tabu önde gidin!

Herhangi bir tabu mümkün olmayan tabu da gece hayatı keyfini çıkarın.

     Adres: Orlovskaya str 8
     Çalışma saatleri: 23: 00-06: 00 Çar-Paz
     Telefon: +375 29 3664455

Madison Royal Club


Madison Royal Club konfor ve eğlence için tasarlanmış bir yüksek sınıf yakın zamanda yenilenmiş gece kulübü. Sen bowling oynarken, dans keyfini çıkarabilir ya da aynı binada amberbaris barı ziyaret edebilirsiniz.

Madison Minsk sıkı yüz kontrolü ile eşsiz bir gece kulübü. Size almak isterseniz tarzında mükemmel olmak zorunda. Aksi takdirde, başka bir yerde arayın. "Para her şey değildir" Bu kulübün sloganı.

Ama burada bir kez ve onun alıngan atmosferi, non-stop dans, güzel insanlar ve iyi tasarlanmış etkilendim olacak. Madison DJ'ler, bir Go-Go bölgesi, büyük bir dans-zemin ve rahat bir salon yer için bir sanat sahne vardır. Kulüp samimi ve saygılı personeli, mükemmel ses ve aydınlatma, bir tam hizmet bar sunmaktadır. Müzik stilleri 90s ve caz son tekno, house ve hip hop değişir. Kulüp egzotik içecekler, her zevke için kokteyller ve tatlılar büyük bir çeşitliliği ile çeşitli barlar vardır. Barmenler sadece neye ihtiyacınız olduğunu biliyorum. Menü Belarus ve Avrupa mutfağından çeşitli yemekler vardır. Giriş ücreti yaklaşık 15 $ 'dır.

     Adres: Timiryazeva str 9
     Çalışma saatleri: 22:00-6:00 her gece
     Telefon: +375 29 6190040

Next night club


Sonraki
her gece çalışan bir üst sınıf gece kulübü. Sağ Crowne Plaza Hotel 3. katında bulunan olmak dışarı sevimsiz bir gece için her şeye sahiptir.

Minsk Sonraki kulüp Crowne Plaza otel misafirleri ile özellikle popüler en ünlü mekanlarından biridir. Bu kulüp hakkında Işıklı dans-zemin, modern tasarım, 3 VIP-bölgeler, iyi müzik ve orijinal gösteri programlar. Kokteyller ve içecekler sonsuz seçimi ile yaklaşık 4 bar unutmak don `t - burada, gösteri bartenders` keyfini onları kokteyl yaratma sanatını gösteren bkz. Sonraki Avrupa ve Japon mutfağının çeşitli yemekler sunmaktadır. Sonraki kulüp önyargı içermez. Eğer her gece onları orada görebilirsiniz neden yabancı kişi bu yeri ziyaret etmek sorunumuz yok, that`s. Burada yeni insanlarla, dans karşılayabilir ve çok sohbet, parlak performanslarını görmek, lobide nargile ve içeceklerin tadını. Yüz kontrolü güzel ve iyi görünümlü insanlarla dolu burası yapar. Yine de biz kulüp kızların biraz eğlenmek için aramıyorum izlenim var, ama para kazanmak için.

Sonraki kulüp 06:00 kadar 22:00 her gün çalışır. Herhangi bir diğer popüler kulübü olarak Cuma ve Cumartesi geceleri kalabalık olduğunu aklınızda bulundurun.

     Adres: Kirova str 13
     Çalışma saatleri: 22:00-6:00 her gece
     Telefon: +375 17 218-34-35, +375 25 718-77-77

Overtime night club

Fazla mesai kulübü eğlenceli, iyi müzik ve eğlence atmosferi içine bir dost karışık kalabalık çekmek için ünlüdür. Bu Nemiga metro istasyonu yanındaki Minsk şehrinin kalbinde yer almaktadır.

Fazla mesai
gece kulübü büyük bir dans pistine, 3 VIP bölgeleri, chill-out alan ve hatta özel parti müdavimlerinin sürpriz olabilir içecek çeşitleriyle Minsk en uzun barı vardır. Yüz kontrolü "bir akım" insanlarla dolu burası yapar. Bol kot, spor, eğitmenler ve plimsolls unutun. Şık ve kendine güvenen bak. Aklınızda keep değilseniz kulüp kalabalık ya da bazı özel parti düzenledi olduğunu.
Müzik politikası House, RnB, Kulübü bir karışımı olan, ... hepsi Minsk mesai geniş dans katta ... Rihanna, Michael Jackson, Lady Gaga, Armin van Buuren düşünün 90`s.
Fazla mesai 5-6 am her gün kadar açıldı. Giriş ücreti yaklaşık 10 $ 'dır.

     Adres: Pobediteley ave 4
     Çalışma saatleri: 18:00-6:00 Pazartesi hariç her gece
     Telefon: +375 17 203-02-24, +375 29 141-44-14

Africa night club



Afrika gece kulübü onun enerjik ambiyansı ve iyi müzik ünlüdür. Bu öğrencilerin kulüp ama siz de bir kaç yabancı görebilirsiniz. Eşsiz bir iç, 3 bar, VIP bölgesi, chill-out alanı, bir sanat sahne ve büyük bir dans-zemin Afrika motifleri ile sahip olduğu ilham. Afrika hemen yanında Madison Kraliyet kulübü yer almaktadır.

Her gece Afrika gece kulübü performansları ile size bir alıcı programı sunmaktadır, Go-Go dansları, moda veya retro tarzı gösterileri. Profesyonel DJ'ler unutulmaz canlı bir atmosfer yaratmak ve ruh ve tat karşılamak için burada çalışmak. Onlar 90`s, Soul, RnB, Progresif Trans ve Rock`n`Roll kaynaşmasını sunuyoruz.

Yüz kontrolü Diğer Minsk kulüplerinde kadar sıkı değil, ama spor ve sıradan düz giysiler önlemek için deneyin. Afrika üst Minsk gece kulübü taklit değil ama genç Beyaz Ruslar ve öğrencileri ile oldukça ünlü. Hafta sonları ortalama giriş ücreti 10 $ 'dır.

     Adres: Timiryazeva str 9
     Çalışma saatleri: 22:00-6:00 her gece
     Telefon: +375 17 219-00-10, +375 29 360-76-06

Moulin Rouge club




Her şeyden önce, burası bir restoran, bir gece kulübü ve aynı zamanda bir kabare olduğunu. Fransa'da ünlü Moulin Rouge adını alınmış olması, Belarus Moulin Rouge göster yerde bu tür (; canlı müzik, güler yüzlü hizmet ve birçok tablolar kız taklit elbise ve boa giyen) sahip olmalıdır ki tüm özelliklerini içermektedir

Her gün bu yerde makul fiyatlarla yemek, içki ve kokteyller büyük bir seçim sunar. Personel profesyonel ve gerçekten iyi bir hizmettir. Her akşam ziyaretçiler sabaha kadar süren şaşırtıcı dans programı, canlı müzik konserleri ve mutlaka yakma disko, tanık olabilirsiniz. Tüm bu faaliyetler için Moulin Rouge göster çok yer vardır: 450 misafir var rahat hissediyorum düşünülmektedir. Burası Comedy Club, moda gösterileri ve farklı ünlülerin konser için sahne olduğu için ünlüdür.

Yerin Fransız Moulin Rouge, popüler zamanlarda geri götürür biz, söylemeliyim. Kırmızı renk, tuhaf avizeler ve geceyarısından sonraki ışıkları görkemli ve lüks tasarım - her şey belirli bir rahatlatıcı ve biraz şehvetli bir atmosfer yaratır. Ayrıca, Moulin Rouge göster ücretsiz Wi-Fi, nargile bölge, ücretsiz otopark ve güvenilir güvenlik ile ziyaretçileri sağlar.

     Adres: Kalvariyskaya str 1
     Çalışma saatleri: 12:00-5:00 her gün
     Telefon: +375 17 218-15-48, +375 29 181-98-19

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top