Lviv Turu
Kişiye ve Gruplara Özel Kampanya
1.Gün:İstanbul-Lviv
Sabiha Gokcen Havalimanı, dış hatlar gidiş terminalinde Acenta kontuarında buluşma. 22:30 Yapılacak bilet ve bagaj işlemlerini takiben 00:25 Pegasus Hava Yolları tarifeli seferi ile  Lviv’e hareket. Lviv’e varışımızı takiben otelinize transfer. 02:25 Otel giriş işlemlerinin ardından odalara yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

2.Gün: Lviv
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerimiz ratafından ekstra düzenlenecek olan turlara katılabilirler.
Akşam arzu eden misafirlerimizle rehberimiz eşliğinde meşhur Lviv gece hayatına dahil olabileceğimiz ekstra gece turu organize edilecektir.
Geceleme otelinizde.

3.Gün:             Lviv
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerimiz ratafından ekstra düzenlenecek olan turlara katılabilirler. Akşam arzu eden misafirlerimizle rehberimiz eşliğinde meşhur Lviv gece hayatına dahil olabileceğimiz ekstra gece turu organize edilecektir.
Geceleme otelinizde.

4.Gün: Lviv –İstanbul
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Uçak saatine bağlı olarak havalimanına transfer.13:00 Pegasus Havayollarının tarifeli seferi ile İstanbul’a hareket.16:50 İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.18:55

Paket Program Ücreti 4*NOTA BENE HOTEL 
www.notabenehotel.com
İKİ KİŞİLİK ODADA  KİŞİBAŞI KONAKLAMA
TEK KİŞİLİK ODADA KONAKLAM

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top