UZAKDOĞU PATTAYA TURLARI
Qatar Hava Yolları ile
15-21 Haziran 2014
5 Gece 6 Gün Konaklama

755 €

1.GÜN İstanbul - Bangkok
Qatar Havayolları kontuarı Tatile Çıkıyorum deski önünde saat 10.00’da acente görevlileri ile buluşma. Bilet, bagaj ve gümrük işlemlerini takiben Qatar  Havayolları tarifeli seferi ile 13.20’de Doha’ya hareket. Yerel saat ile 17.30’da varışı takiben yapılacak aktarmanın ardından saat 20.45’de Bangkok’a hareket.. Geceleme uçakta.

2.GÜN Bangkok - Pattaya
Yerel saat ile 07:35‘de Bangkok’a varış. Pasaport ve Bagaj işlemlerinin ardından bizi bekleyen özel otobüsümüz EXTRA ile Tayland’ın sahil kesimindeki dinlence ve eğlence merkezi Pattaya’ya hareket. Yol üzerinde bir mücevher fabrikası gezecek burada Tayland’da çıkan safir, yakut gibi değerli taşların nasıl işlendiğini ve mücevher haline getirildiğini göreceğiz, Buradan hareket ve Pattaya’ya varisin ardından otelimize transfer. Oda dağılımdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Timsah Çiftliği Turu’na katılabilirler. Burada timsahlarla yapılan tehlikeli gösteriyi izleyecek daha sonra tropik bitki ve ağaçlarla düzenlenmiş bahçeyi gezeceğiz. Kaplanlar ile hatıra fotoğrafı çektirip, filleri elimizle besleyebilecek ve bahçedeki çeşitli Uzakdoğu’ya has canlıları görebileceğiz. Aksam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ünlü kabare Alcazar Show’da unutulamayacak bir gece geçirme imkanını bulacaklar. Tayland’ın Lido tarzı bu en güzel kabare show’unda, değişen sahne dekorları, değişen kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle güzel bir aksam geçiriyoruz. Geceleme otelimizde.

3.GÜN Pattaya
Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği öğle yemekli Mercan Adası Turu’na katılabilirler. Pattaya sahilinden özel surat teknelerimizle palmiye ağaçları ile çevrili mercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile bütün gün turkuaz sularında yüzebileceğimiz Mercan Adası’na gidiyoruz. Öğle yemeği ızgara balık salata ve tropik meyvelerden oluşuyor. Öğleden sonra otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

4.GÜN Pattaya
Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği turlara katılabilirler. Tur sonrası otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

5.GÜN Pattaya
Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği turlara katılabilirler. Tur sonrası otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

6.GÜN Pattaya
Sabah kahvaltısından sonra arzu edenler için extra Geleneksel THAI DANSLARI, EVLİLİK SEREMONISI, FILLERIN BIRBIRINDEN ILGINC SHOWLARINI, 500 hektarlık alana kurulmuş BOTANIK BAHCESI ve ORKIDE BAHCELERINI kapsayan NONG NOOCH TROPICAL GARDEN&DANCE SHOW turuna katılabilirsiniz. Geceleme otelinizde.

07.GÜN Pattaya Bangkok Istanbul
Sabah otelde alınan kahvaltıdan sonra. Özel aracımız ile otelimizden Bangkok Havalimanı’na transfer. EXTRA Gerekli işlemlerin ardından Qatar Havayolları ile Doha’ya hareket saatimiz 09:05. Yerel saat ile 11.50’de varışımızı takiben 13.55’de İstanbul’a hareket. Saat 18.10’da İstanbul’a hoş geldiniz..

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top