Amerika Turları
New York, Orlando, Miami Turu

1. Gün
İSTANBUL – NEW YORK

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla 04.30`da buluşma ve Türk Havayolları’nın TK 3 sefer sayılı uçuşu ile 07.25’de New York’a hareket. Yerel saat ile 11.20’de varış ve alanda bizleri bekleyen otobüsümüz ile panoramik New York şehir turu. Bu tur esnasında Manhattan, Birleşmiş Milletler Binası, Madison Square, Central Park, Rockefeller Center, Dünya Ticaret Merkezi, Times Meydanı göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.
2. Gün
NEW YORK

Sabah kahvaltısının ardından New York şehrini tanıtan panoramik bir tur yapacağız. Bu tur esnasında Manhattan, Birleşmiş Milletler Binası, Madison Square, Central Park, Rockefeller Center, Dünya Ticaret Merkezi, Times Meydanı göreceğimiz yerlerden bazıları. Öğleden sonra arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği yarım günlük Özgürlük Anıtı & Empire State & faytonlu Central Park turuna (95 USD) katılabilirler. Tur bitiminde alışveriş yapmak ve çevreyi tanımak için serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği akşam yemekli ve müzikli tekne turuna (135 USD) katılabilirler. Geceleme otelimizde.
3. Gün
NEW YORK – ORLANDO

Sabah kahvaltısının ardından havalimanına transfer ve yerel havayolları ile Orlando’ya uçuş. Varışımızı takiben özel otobüsümüz ile otele transfer ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Sea World turuna (130 USD) katılabilirler. Balinaların, yunusların, deniz aslanlarının ve fokların eşsiz şovlarını izleyeceğiniz dünyanın en büyük su parkında muhteşem bir gün sizleri bekliyor. Tur sonrası otele transfer ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.
4. Gün
ORLANDO

Sabah kahvaltısının ardından dinlenmek ve çevreyi tanımak için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Walt Disney Magic Kingdom turuna katılabilirler (130 USD). Dünyaca ünlü çizgi film karakterlerini görecek, muhteşem şovları izleyecek ve zamanın nasıl geçtiğini bu büyülü atmosferde anlamayacaksınız. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde.
5. Gün
ORLANDO

Sabah kahvaltısının ardından dinlenmek ve çevreyi tanımak için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan dünyaca ünlü Universal Film Stüdyoları turuna (130 USD) katılabilirler. Bu turda dünyanın en ünlü filmlerinin bire bir boyutlarda yaratılan film platolarında filmin içinde olacak ve filmi sanki gerçekmiş gibi yaşayacaksınız. Bununla birlikte film hileleri ve şovların bulunduğu park görülecektir. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelimizde.
6. Gün
ORLANDO – MIAMI (Kennedy Uzay Üssü gezisi dahil)

Sabah kahvaltısının ardından özel aracımızla ile Miami’ye hareket. Yol üzerinde Kennedy Uzay Üssü gezisi. Burası ABD’nin uzay araştırmaları esnasında ürettiği araçların füzelerin ve füze rampalarının halka sergilendiği bir park niteliğindedir. Üs içerisindeki özel otobüslerle yapacağımız gezintiden ve alışverişten sonra özel otobüsümüzle Miami’ye varış ve panoramik bir şehir turu. Bu tur esnasında Coconut Grove, Coral Gables, Tarihi Biltmore Hoteli, Bayside, Miami Beach, zenginlerin mahallesi, Kübalı göçmenlerin oturduğu ve vatan hasreti çektikleri için oluşturdukları büyük bir mahalle olan Little Havana göreceğimiz yerler. Turdan sonra alışveriş yapmak, dinlenmek ve çevreyi tanımak için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan tekne ile yıldızlar adası turuna (40 USD) katılabilirler. Bu turumuzda dünyanın en ünlü sanatçılarının ya da zenginlerinin muhteşem evlerini ve malikanelerini tekne ile görecek, milyonlarca dolarlık bu teknoloji ve mimari harikası evlere hayran kalacaksınız. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelimizde.
7. Gün
MIAMI

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Key West turuna (125 USD) katılabilirler. Bu turumuzda okyanusun üzerinde adacıkların köprülerle bağladığı Amerika’nın Florida eyaletinin en uç noktası ve Küba’ya en yakın yeri olan şirin balıkçı kasabası Key West’te Hemingway’in evini görecek, alışveriş yapma imkanı bulacağınız hoş bir gün geçireceksiniz. Tur sonrası otelinize transfer ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Saw Grass alışveriş turuna (65 USD) katılabilirler. Geceleme otelimizde.
8. Gün
MIAMI – NEW YORK – İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Ardından havalimanına transfer. Bilet ve bagaj işlemlerinden sonra yerel havayolları ile New York’a uçuş. Daha sonra Türk Havayolları’nın TK 2 sefer sayılı uçuş ile saat 18.50’de İstanbul’a uçuş. Geceleme uçakta.
9. Gün
İSTANBUL

Yerel saat ile 11.40’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top