Dolandırıcılar dikkat edersiniz

Tatil Noktaları Daima bunları var

Birçok tatil yerlerinden olduğu gibi sakının dolandırıcılığı bir dizi vardır. Sokakta birisi ya da bir taksi şoförü gerçek olamayacak kadar iyi görünüyor taşlar ya da takı gibi şeyler size bir anlaşma sunuyor eğer Temelde, o sakının.
Değil oldukça bir aldatmaca ama çok rahatsız edici zaman hisse operatörlerinin satış taktikleri olabilir. Onlar gerçekten otel adı ve oda numarasını almak için bir hile daha iyi bir şey olan kısa "turizm anketleri" ile turist yaklaşım genellikle hoş bir genç thai insanları ödemek. Önce bunu biliyorsun, sen onların toplantılarından birinde kadar çevirerek sadece toplayabilir bir ödül kazandı bildirimleri ile taciz ediliyorum olacak. Eğer onların "ödül" ilgilenmiyor onlara bile bazı rahatsız edici kalıcı olabilir.

Uyuşturucu Do Etmeyin

Tayland İlaç Kullanımı Çok sert cezalar vardır

Tayland kaçakçılığı için ölüm cezası da dahil olmak üzere uyuşturucu suçları için aşırı cezalar vardır. Marihuana küçük bir miktar bile kullanımı sizi hapse olabilir. Tayland zaman sırasında düşünmüyoruz. Orada cazip olmayın ve Konuştuğunuz kişi de gizli bir polis memuru olabilir gibi hatta bu konuda şaka yok iken hiç bir şey teklif edilirse.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top