lviv ucuz tur
Tarihi şehir merkezi ile UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne girmiş olan Lviv, Ukrayna’nın en güzel şehirlerinden biridir.İki üniversitesi, opera, bale ve tiyatroları ile bir kültür merkezi olan Lviv, gece hayatı ile dünyada en çok tercih edilen şehirlerden biridir. Her kesime hitap eden barları ve kulüpleri ile Lviv, 24 saat süren eğlencelerin ev sahipliğini coşkuyla gerçekleştirmektedir.
 
Ukrayna Lviv Gece Hayatı – Ukrayna Lviv Hakkında BilgiLviv’de arzu ettiğiniz eğlenceyi yaşamanız için öncelikle beklentinin seviyesini ve içeriğini doğru belirlemek lazımdır, zira şehirde farklı sınıf düzeyinde işletmeler yer almakta, doğru tercihlerin yapılması memnuniyetin sağlanması açısından önem kazanmaktadır.
lviv gece hayatı ucuz
Ukrayna Lviv Eğlence Mekânları
Lviv’de orta ve üst sınıf segmente hizmet veren barlardan ve kulüplerin en popüler olanlarından bazıları şunlardır:
Metro Club: Daha çok orta sınıfa hitap eden Metro Club, şehrin en popüler ve en geniş alana sahip işletmelerinden biridir. Şehir merkezinde konumlanmış lokasyonu ile de ulaşımı oldukça kolaydır. Tesise girildiğinde ilk olarak büyük bir alana sahip disko dikkat çekmektedir. Dansçı kızlar ve onlara eşlik eden misafirlerle eğlence sabah dek devam etmektedir. Metro Club içinde VIP olarak ayrılmış bir alan yer almaktadır. Tesise ilk kez gideceklere bu ayrıcalıktan yararlanmaları tavsiye edilmektedir. Zira, VIP için ayrılan yerlerden tesisteki her yeri en iyi şekilde görmek mümkündür. Metro Club’ın zengin içki menüsüne sahip büyükçe bir barı ve bu içkileri servis eden İngilizce’ye hakim servis elemanları bulunmaktadır. Fiyatlar uygun sayılabilecek düzeylerdedir.
Millennium Club: Şehrin yerel halkının en çok tercih ettiği işletmelerden biridir. Yerel dile hakim olmak bu tesis için bir avantajdır. İçeride sadece büyük bir disko değil, aynı zamanda gazino, restoran, bilardo ve oyun salonları gibi eğlencenin her şekli için yeterli seçenekler sunulmaktadır.
Dublin Irish Pub: Tamamen İngilizce olan menülerle, ancak İngilizce bilmeyen servis elemanları ile hizmet veren pubda birbirinden leziz yemekleri uygun fiyatlarda yemeniz mümkündür. Birbirine oldukça yakın masa düzeni ile Dublin Irish Pub, sıcak sohbetlerin ve nezih eğlencelerin merkezi durumundadır.
Zanzibar- Strip Club: Striptiz gösterisi izlemek arzusunda olanlar için en popüler mekanlardan biri Zanzibar’dır. Lviv’de bulunan ve en çok bilinen işletmelerden biridir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top