»Paris'te Tatil

Eğer çağrı olsun 'Işık Şehri' 'Dünya Moda Başkenti' veya gezegende sadece en romantik kent, Paris dünyanın en popüler turistik yer bir nedeni var. Onun turistik Louvre Notre Dame, Eyfel Kulesi ve Arc de Triomphe, dünyaca ünlüdür. Sanatçı, girişimci ve onun çekici atmosferi tarafından baştan uzun vadeli ziyaretçilerin renkli dökme sayısız film ve ev için ayarlama, Paris turizm bu sarhoş edici şehrin cazibesi süpürülüp almak için şansı sunuyor. Paris Uçak Bileti nefes kesen yeni bir dünyanın kapısını açmak; eve dönmeye karar vermek size kalmıştır.

»Nereleri Gezilir

Notre Dame de Paris, şehrin en çok ziyaret edilen cazibe. Ile de la ortasında muhteşem bir Fransız Gotik katedrali İnşaat 1163 yılında başlamış Cite ve en az 200 yıl sonra, modern dünyanın en önemli yapılarından biri olarak kabul edildi. Louvre bir gezi belki de dünyada en ünlü müze ile, Paris'te yapılacak şeyler herhangi listesinde yüksek olmalıdır. Müzenin en popüler sergi - Bu Leonardo da Vinci'nin Mona Lisa bulacaksınız nerede. Her yıl milyonlarca ziyaretçiyi şehrin panoramik manzarasının keyfini Champs de Mars Eyfel Kulesi'nin tepesine çıkmak.

»Yemek ve içmek için nereye

Avrupa'nın mutfak başkenti olarak kabul Paris'te dışarı yemek başlı başına bir kutsal cazibe. Kentin çeşitli Michelin yıldızlı restoranlara ev ama arka sokak bistrolarını bile mütevazı bir emici mum deneyimi sunmak için muhtemeldir. Paris restoran Eğer turistik bölgelerde sadece sopa, özellikle tahmin pahalı olabilir. Size en iyi 'fiks' fırsatlar bulacaksınız zaman olduğu gibi öğle yemeği günün ana yemek yapma düşünün. Kentin 20 arrondissements aşınmış dalış eklem lüks kokteyl bar ve bohem öğrenci buluşmalar için, içmek için atmosferik yerlerde binlerce sahiptir. Eğer fantezi bir yer bulana kadar sadece sokaklarda dolaşmanız yeterli.

»Nerede Kalınır

Paris'in ünlü 20 arrondissements sırf çeşitlilik turistler ile kentin kalıcı popülaritesi açıklamaya yardımcı olur. Bazı çevreler diğerlerine göre daha fazla turistik ev rağmen Paris otelleri, uzak ve geniş yayılır. Le Marais şehir ve Louvre dahil olmak üzere birçok önemli turistik yerlerine yakın kalbidir. Seine Nehri sol yakasında canlı Latin Mahallesi, şehrin bohem öğrenci nüfusu tutun sallanması değildir. Her Paris konaklama kendi benzersiz sürümlerini sunan - kentin diğer şehir Montmartre sanatsal yerleşim iken sen, Champs-Elysees bulacaksınız kuzeybatı saçakları vardır.

Alışveriş »

Haute couture ev, moda Paris'te alışveriş taşıdır. Haussmann Bulvarı üzerindeki Galeries Lafayette ve Printemps özünde Parisli alışveriş deneyimleri sunarken Rue du Faubourg Saint-Honore ve yakın Avenue Montaigne, şehrin en özel high-end mağazaların bazılarını içerir. Bütçeniz Ölçeğin diğer ucunda ise, Saint-Ouen kuzey banliyösünde bir hafta sonu gezi bir zorunluluktur. Bu Paris'in en büyük bit pazarı ev ve antika mobilyalar, vinil kayıtları ve vintage kıyafetler için alışveriş yapmak için harika bir yerdir. Kitap severler Shakespeare and Company kitabevi gezisi zevk olacak - Dünya Savaşı sırasında kapalı olan orijinal bir sadık haraç.

Paris şehir içi »

Kuşkusuz bir yürüyüş şehir Paris'in en sevilen turistik birçok birbirlerine yürüme mesafesindedir. Ancak, gerçekten şehri yaşamak için en eğlenceli yollarından biri Paris Metro bir yolculuk alarak gereğidir. Hem kendi ölçeğinde, kendi sıradışı Art Nouveau mimarisi ve yeraltı kentin sıkça tıkanmış sokaklarda geçme sırf kolaylık sağlamak için yerli halk ve turistler tarafından sevilen, Metro Parisli bir kurumdur. Line 6 turistlerin gözdesi olan ve birçok önemli turistik pitoresk manzarasını sunuyor. Daha az estetik ama eşit derecede kullanışlı tren seyahat deneyimi için kentin doğu eteklerinde Disneyland Paris dışında bir Paris RER tren alabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top