Maldiv Adaları, Hindistan iel Sri Lanka’nın yaklaşık 750 km güneybatısında yer alan adalar topluluğundan oluşur.
Maldiv Adaları 1190 adadan oluşmaktadır.
Maldivler Adaları’ nın  200 tanesinde yerleşim mevcut olup, bunların da yaklaşık 110 tanesi otel resort olarak kullanılmaktadır.
Küresel ısınma sebebi ile önümüzdeki yüzyıl içerisinde sular altında kalması ihtimali olan Maldiv Adaları’ nda yaşayan Maldivler halkına Avustralya hükümeti sığınma hakkı tanımıştır.
Maldivler Adası Tatilleri ile dünyanın en güzel bölgelerinden bir tanesinde unutulmaz anlar yaşamak isteyenler Maldiv Turlarını tercih ediyorlar.

Maldiv Adası ve Male Adası

Maldiv Adası’ nda yerel halkın yaşadığı ana ada Male Adası’dır. İslami yönetim mevcuttur.
Maldiv Adası ’nda her ada misafirlerin konforu için her şeyin düşünülmüş olduğu lüks otellerdir. Maldivler Adaları Tatili ile muhteşem anlar geçirmek için dünyanın her yerinden milyonlarca turist Maldiv Adası Otellerini tercih ediyorlar.
Maldiv Adaları Turları genellikle balayı tatilleri  için tercih ediliyor.  Dünyanın en romantik adalarından birtanesi olan Maldivler Adası her zevke ve her bütçeye hitap ediyor.

Maldivler Adaları ve Maldiv Otelleri

Maldivler Adaları ve Maldiv Otelleri dünyanın heryıl bincelerce turisti misafirperverliğinin yanı sıra kusursuz hizmet anlayışı ile ağırlıyor.
Maldiv Otelleri misafirlerinin tüm ihtiyaçları düşünülerek dizayn edilmiştir.  Maldivler Adası  Turları  otelleri muhteşem bir tatil geçirmek isteyenler tarafından son yılların en çok tercih edilen bölgesidir. Maldivler Adaları Turu birbirinden farklı konaklama alternatifleri ile unutulmaz tatiller sunuyor.

Maldiv Adaları Turları balayı çiftlerinin ilk tercihi

Maldiv Adaları Turuyla her yıl dünyanın birçok milyonlarca turisti ağırlıyor. Maldiv Adası Turları genellikle balayı çiftleri tarafından tercih ediliyor. Maldivler Adası Otelleri’ nin balayı çiftleri için hazırladıkları paketler ile bu özel anları unutulmaz kılıyor. Maldiv Adaları Balayı Turları çiftlere dünyanın en romantik adalarında unutulmaz tatiller sunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top