Ocak-Mart

Tayland Tepe Sezon

En popüler ve dolayısıyla en pahalı ay Tayland'ı ziyaret etmek. Nem yıl için düşük olduğu ve sıcaklıklar güneye Bangkok 32 ° civarında, normal ortalamaya göre biraz daha düşük. Kuzeyde sıcaklık çok daha düşük gecede ama gündüzleri sıcak güneşli günler norm bırakabilirsiniz.
Eğer yılın bu zamanında oraya gitmek isterseniz konaklama rezervasyon en az üç ay önce ve uçuş size en düşük uçak bileti ve odaların geniş bir seçim olsun emin olmak için tavsiye edilir. Gibi Phuket gibi en popüler yerlerinden onun ortak tamamen birkaç ay önceden rezervasyonu için en iyi oteller için. Eğer genellikle hala kalmak iyi bir yerde bulabilirsiniz son dakikaya bırakmak ama yoksa daha zor olduğunu ve seçim sınırlı olabilir.
Ocak yılın zirve-ay olmak daha iyi değer Mart daha çok Şubat mümkündür ve ancak oteller genellikle diğer zamanlarda yapmak daha fazla çift ücretler anlamına gelir. Bazı insanlar için, diğer olumsuz kalabalık sokaklar, gece hayatı mekanları ve bazı yerlerde bir yolunun oldukça sıkıcı geçen gibi basit şeyler yapar artan trafik olacaktır.

Nisan

Songkran Ay

Yağışlı sezon öncesi geçen ay genellikle yılın en sıcak ayı başlar ve. Onun da thai vatandaşlar coşkuyla soğuk su ile birbirlerine (ve turist) dousing onların yeni yılını kutlamak "Songkran" festivaller ay. Orada dünyanın başka bir yerinde böyle bir şey olduğunu ve bu turistler çok sayıda çekiyor gibi, büyük kalabalıklar ve artan fiyatlar bekliyoruz. Çoğu ziyaretçiler için inanılmaz eğlenceli bir zaman ama katılmak için hazır değilse o zaman tamamen ıslatılır önce çok cadde boyunca almazsınız gibi bütün gün otel odasında kalmak için hazırlıklı olun. Sizi uyardı!

Mayıs-Ağustos

Düşük Sezon Ay

Bunlar genellikle yağışlı sezon daha keyifli aylardır. Nem sürünme olacak, sıcaklık yaklaşık 35 ° C'de stabilize edecek ve yağmur bir freqent olay olacaktır. Ancak, ortak bir model böylece şansınıza bağlı olarak onun hala mümkün iyi bronzlaşmak için geç öğleden sonra birkaç saat süren yoğun bir yağmur fırtına ile karışık güneşli / bulutlu bir gün olabilir.
Yüksek sezon olmadığı kalabalıklar bu orada olmak için harika rahatlatıcı bir zaman olabilir. Pazarlık alışveriş piyasalarda dibe fiyatlarla özel fırsatlar sunan otel her yerde boldur.
Yağışlı ay yüksek ortalama yağış ancak hala mümkün birçok güzel güneşli gün grev ve hatta en popüler zorunda Tay oteller fazla% 50 disacount bazen yılın bu zamanı sunan maliyetleri aşağı tutmak isteyenler için de dikkate değer.

Eylül ve Ekim

Düşük Sezon Ay

Çok yüksek nem ile yağış alan ay. Hala seçimi için bazı güzel hava durumu tek gerçek avantaj yakalamak olsa da bu ay size olağanüstü fiyatlarla çok güzel konaklama alabilirsiniz olurdu.

Kasım ve Aralık

Yüksek Sezon başlayın

Yüksek sezon başlangıcı. Yağmurlar kadar açık olmalı ve nem oranı azaltmak ancak bu kadar şans unsuru uygular bu şekilde çalışacağı garanti edilemez. Hala net gün güneşli iyi yamaları almak ve sakin olacaktır oldukça güvenli bir bahis. Turizm numaraları artırmak ama yol, Ocak ve Şubat hala altında olacaktır.
Bu ay çok hoş iklimi, turistler ve iyi fiyatlar ılımlı numaraları ile her iki dünyanın en iyi sunabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top