Bangkok Skytrain istasyonu yakınında birini seçerseniz sonraki en iyi şey her şey onun için kullanışlı bir otel almak mümkün değil, böyle büyük bir şehir. Skytrain yükselmiş raylı sistem güzergahı üzerinde bulunan şehir ve oteller genellikle bazı onların yakınlığını abartmak gibi onun kendileri için önemli bir drawcard ama dikkatli olarak gerçeği reklam almak için, kullanımı kolay, ucuz ve hızlı yoludur!
Eğer belirli alışveriş veya gece hayatı mekanlarına yürüme mesafesinde kalmak isterseniz o birlikte otel önerileri ile Aşağıdaki listede bazı seçenekler:
Silom - işlek alışveriş ve iş alanlarından biridir. Skytrain rota ve Patpong gece hayatına kullanışlı.
Soi Cowboy - meşgul adut odaklı gece-zamanlı sokak.
Nana Plaza - bar ve gogos ile dolu küçük bir alan.
Khao San Yolu - ve Backpackers ile popüler alan onları uygun bir gece hayatı vardır.
Chao Phraya Nehri - kentin görkemli nehir harika geziden sunar ve en lüks oteli bazı ev sahipliği yapmaktadır.
Suvarnabhumi Havaalanı - Bangkok'un ana uluslararası havaalanı.

Phuket Nerede Kalınır

Huzurlu bir yer bulun veya Kapınızın üzerinde gece hayatı var

Phuket özellikle bakım, otel seçiminde alınması gereken gelir ya da değil çoğu insan için bazıları için iyi olabilir yerden bir çare kilometre kaldıkları bitebileceğini hangi 20km genişliğinde yaklaşık 50km uzunluğunda olan büyük bir adadır.
En çok ziyaretçi Patong şehir veya yakınındaki kalmak için seçerler. Büyük Patong Plajı'nın yanında adanın batı kıyısında yer alan, onun mağazalar, marketler, restoranlar ve barlar ile doludur. Orada bol bol seçenek tüm fiyat aralıkları ama, kasaba oldukça yayılmış gibi, size otel Patong yerel taksiler (tuk tuks) olarak nerede olduğunu yakından bakmak gerekiyor bu yüzden ev adanın otellerin çoğu da hatta kısa yolculuklar için oldukça pahalıdır.
Gece hayatı severler bar sahnesinde kuşkusuz merkezidir Bangla Road yürüme mesafesinde konaklama için bakmak gerekir. Bangla'daki yakın oteller de plaja ve alışveriş kolay erişim.
Çok yakın şehir merkezinin gürültü gibi birçok işyerleri güzel deniz manzarasına sahip veya Patong Plajı'nın sessiz güney ucundaki Nanailerde Rd kapalı tepede gibi diğer seçenekler var olmak istemeyen kişiler için nereye Hala yapabiliyorken Bangla ve yaklaşık 15 ila 20 dakika içinde ana alışveriş bölgelerine yürüyüş.
Patong adanın ziyaretçilerinin çoğunluğu çekiyor olsa da, Phuket gibi daha küçük, daha sessiz mezra gibi hayatın daha yavaş bir hızda isteyenler için birçok alternatif vardır Karon ve Kata küçük bir ölçekte cazip plajlar, alışveriş ve gece hayatı erişimi Patong daha. Bu kasaba küçük çocuklar var, aile grupları ile özellikle popülerdir.
Çarpıcı ayarlarında adanın etrafında ve gerçekten "ondan tüm almak" isteyen insanlara hitap kendi küçük plajlara yakın özel erişim noktalı daha birçok tatil bulunmaktadır. Bazıları gibi inanılmaz lüks Anantara Villas ve Amanpuri diğerleri (deneyin çok az benzer çekici ayarlar sunarken Surin , Indigo Pearl ).
Bangla Road civarında  - Patong gece hayatı merkezi. Ayrıca büyük alışveriş alanları ve Patong Plajı'na kullanışlı.
Hill - Nanailerde Caddesi oteller genellikle deniz ve mükemmel şehir manzarasına komuta .
Patong Beach South End - sessiz plaj alanı ama hala sadece 15 ila 20 dakika Bangla alanına yürümek.
Scenic Resorts - Phuket daha tenha ve genellikle şaşırtıcı güzel ayarları.
En Lüks Scenic Resorts - nefes kesen ayarları Phuket en seçkin ve lüks oteller bazı.
Phuket yerleri ve kalmak için en iyi yerler hakkında daha fazla bilgi bulunabilir Phuket Tatil Rehberi web sitesinde.

Pattaya Nerede Kalınır

Parti Gürültü yakın ya da uzak kalmak

Pattaya hakkında Başlarken genelinde faaliyet ucuz ve verimli "baht otobüsler" benzer bir boyutu sayesinde çoğu şehirlerde daha kolaydır. Pattaya oldukça yayılmış Ancak, gerçekten bu kitap ya da sık sık gridlocked trafik oturan her gün vakit olabilir önce bir otelin konumu not almak için ödeme yapar.
Barlar ve gece hayatı plajları büyük gündüz berabere kalarak yabancı ziyaretçiler için Pattaya'daki ana cazibe vardır. Yoğun ve gürültülü gece alanlarda farkla en popüler alanı olan güney ucunda Walking Street ile Pattaya Beach Road üzerinde ya da yakınında bulunmaktadır.
Bu onun barlarda olarak Pattaya sadece iyi gece hayatı alan hemen hemen her yerde bulunabilir anlamına gelmez. En popüler yerel ve kalmak için oteller bazıları şunlardır:
Walking Street yakınlarındaki Pattaya Güney - Pattaya gece hayatının kalbi.
Soi 7 ve 8 - sahile yakın başka meşgul gece hayatı bölgesi .
2nd Road - gece hayatı ve plaj hala sadece 10 dakikalık bir yürüyüş için kolay erişim .
Soi Bukhaow - barlar ve tüm alanlarına göre çok ucuz fiyatlarla konaklama ile dolu .
Naklua - uzakta bir Bahtı otobüse Walking Street kendi bar alanları ve 15 dakika ile Kuzey Pattaya.
Jomtien Beach - Pattaya daha güzel bir plaj ve sessiz bir bar sahnesinde sessiz sahil alanı. Bahtı otobüsle Street yürüyüş 20 dakika.
Pattaya içinde kalmak için en iyi alanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi için ziyaret edin "Nerede Pattaya Stay" pattayasites.com web sitesinde.

Chiang Mai Nerede Kalınır

Bu Big City Stay Bazı Uygun Alanları

Tayland'ın başkenti orijinal, Chiang Mai, kentin zengin tarihi, antik mimari ve kuzey Tayland tepeler arasında güzel konumu tarafından çizilmiş kim tüm yıl boyunca ziyaretçi çekmektedir.
Diğer birçok popüler Tayland yerler daha turizm için daha az ticari olmak ziyaretçilere daha otantik Tay deneyimi sağlar ama onun sakıncaları var. Toplu taşıma kullanarak Dolaşarak oldukça kafa karıştırıcı olabilir ve alternatif taksiler ve tuk tuks Tay standartlarına göre oldukça pahalı olan onun, bir kez daha, önemli kalmak için şehir sağ bölümünü seçmek için
Thapae Kapısı ya da gece pazarların yakınında bir otel Thais çoğu tarafından konuşulan temel İngilizce varlık ile yabancılar için özel olarak hitap yakın birçok restoran, bar ve alışveriş alanları olduğu gibi halkın çoğunluğu için en iyi seçimdir.
Ancak, insanların oldukça çok tipik bir turizm deneyimi kaçmak için Chiang Mai için gitmek ve onlar için çok doğal ortamlarda birçoğu ana turistik bölgelerde dışında bulunan tatil bol vardır. En lüks Chiang Mai bazı gibi sunduğu bu gruba dahil Four Seasons güzel Mae Rim Vadisi veya içinde Chedi Chiang Mai Mae Ping nehir kıyısında.
Thapae Kapısı yakınında  - marketler, restoranlar ve barlar için kullanışlı. "Eski şehir" manzaraları ve turistler için en popüler alanının yakınında.
Riverside - şehir içinde ve değil çok uzakta restoranlar ve gece hayatı huzurlu, keyifli bir ayar.
Mae Rim Vadisi - yaklaşık 20 dakika ana şehir dışında Mae Rim tepeler arasında güzel yeşil ayarı.

Krabi Nerede Kalınır

Krabi çok güzel yerler var

Krabi Town Tayland'ın en güzel plajlarından bazıları oldukça kullanışlı olmasına rağmen, kendisi özellikle çekici değil, çalışan bir şehir olduğunu ve. Orada kalmak için daha ucuz olma avantajı var ama çoğu ziyaretçiler birkaç yakın daha doğal yerlerden biri için tercih etmez.
Ao Nang Beach yaklaşık 20 dakika Krabi Town sürücü kesinlikle güzel bir konumda. Mağazalar, barlar, restoranlar ve sokaklarda astar hatta bir McDonalds sürü yabancı ziyaretçi tamamen amaçlayan Onun küçük bir sahil köyü. Onun boyutu küçük ama çok uzakta ana plaja uzak kalmak eğer sorun bunları gerektiğinde taksi veya tuk tuks bulgu olabilir.
Ao Nang doğusundaki railay ve Tonsai Plajlar da cazip seçenekler vardır ve su taksi ile ulaşılabilir. ( Railay Bay Resort , Railay Village Resort )
Krabi, Ao Nang veya Phuket lansmanı ile ulaşılabilir Phi Phi adaları muhteşem plajları ve bazı büyük tüplü dalış sunuyoruz. Birçok kaliteli otel, tatil köyleri büyük Phi Phi adası üzerinde çalışır.
Ao Nang Beach  - Krabi Town arabayla 20 dakika, küçük bir sahil köyü. Gerçekten güzel bir ortamda alışveriş, barlar ve restoranlar bol olan bir çok popüler bir turistik yer.
Railay Beach - sadece su taksi ile Ao Nang çevresindeki koylar sadece bir çift.
Phi Phi Adaları - güzel plajları ve tüplü dalış veya gün için büyük bir üs ünlü birçok çevreleyen adaları keşfetmek için geziler.
Next
Sonraki Kayıt
Previous
This is the last post.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top