dubai turu plajları

Dubai'de Görülmesi Gereken Yerler

Burj Khalifa
828m (2,717 ft), Burj Khalifa sunan, 124th katta, 'Top At' Dünyanın ilk Armani Hotel, bir alışveriş merkezi, restoran, fitness merkezi ve dünyanın en yüksek kamu gözlem terası, sahip dünyanın en yüksek binası Şehrin eşsiz manzarası. Downtown Dubai 2010 yılında açılan gökdelen, Dubai'nin en son görmek gerekir cazibe kalır.
Times Açılış: Sun-Wed 1000-2200, Perş-Sat 1000 gece yarısı.
Ücretler: Evet
Engelli Erişimi: Evet
Unesco: Hayır
Adres: 1 Emaar Boulevard, Downtown Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri
Telefon: (04) 888 8124.
Web Sitesi: www.burjkhalifa.ae
 
Dubai Creek
Bir tarafta Deira, diğer yandan Bur Dubai - - 14km (8.7 mil) Dubai Creek ikiye merkezi Dubai ayıran bir doğal deniz suyu giriş ve şehrin sayılabilir yüksek artışlar olmasına rağmen, kalbinde onun eski dünyanın cazibesini korur Kentin. 27.000 üzerinde kuşlara ev bulunuyor Bir yaban hayatı kutsal dere iç sonunda kurulmuştur. Dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden birinin zenginliği yansıtan, butik oteller, golf sahaları ve yatçılık kulüpleri Creek'ın kıyısında fırladı var.
Ücretler: Hayır
Engelli Erişimi: Evet
Unesco: Hayır
Adres: Dubai Creek, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri
Dubai Müzesi
Dubai Müzesi'ne ev sahipliği bina, Al-Fahidi Fort, başlı başına bir cazibe. Tarihi kale, 1799 kadar geri kalma, 1970 yılında müzeye dönüştürülmüştür. Sergileyen eski silah ve inci dalış kıyafetler askeri eserler etkileyici bir dizi değişir. En büyüleyici sergiler bazıları 3,000 kurtarıldı olanlardır - Al-Ghusais 4,000 yaşındaki mezarlara, belki de en çarpıcı dışında karaya büyük ahşap yelkenli tekne iken.
Times Açılış: Sat-Per 0830-2030, Fri 1430-2030.
Ücretler: Evet
Engelli Erişimi: Hayır
Unesco: Hayır
Adres: Al-Fahidi Road, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri
Telefon: (04) 353 1862.
 
Grand Mosque
Ulu Camii sadece 1998 yılında yeniden inşa edildi ve şehrin en yüksek minare sahiptir, 70m (231ft) de oldu. Cetvel Mahkemesi yakınlarındaki dere, Bur Dubai tarafında yer alan, Ulu Camii dokuz büyük kubbe ve 45 küçük olanlardan oluşmaktadır. Bu büyük dini yapı 1.200 tapanların kadar ev olabilir. Müslüman olmayan giremez, ancak cami, dram, ölçek ve birçok halk gönlünde tutan özel bir yer görülmeye değer.
Times Açılış: Günlük 24 saat (gayrimüslimlere giriş yasaktır).
Ücretler: Hayır
Engelli Erişimi: Hayır
Unesco: Hayır
Adres: Ali ibin Ali Talib Street, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri
 
Jumeirah Beach
Jumeirah Beach uzun bucaksız çok lüks otel ve tesisler hakimdir. Ancak, sonraki Jumeirah Camii karşısındaki Dubai Marine Beach Resort ve 'Yeni Dubai' de mevcut kamu plaj uzanıyor, orada daha kıyısında, temiz beyaz kum, berrak su ve banyo bulabilirsiniz karşısında Movenpick Jumeirah Beach Hotel, -sıcaklık sörf. Otel bazıları öğle yemeği satın almak veya bir ücret ödemek durumunda olmayan misafirler kendi havuzları ve plaj uzanıyor kullanmanıza izin verir.
Ücretler: Hayır
Engelli Erişimi: Evet
Unesco: Hayır
 
Jumeirah Camii
Jumeirah Camii şehrin ve modern İslam mimarisinin etkileyici bir örnek en çok fotoğraflanan yapıdır. Tamamen taştan ortaçağ Fatımi hatlar boyunca inşa edilmiş, cami ve iki minare açık vardır. Ince aydınlatma dramatik etkisini artırır zaman, özellikle geceleri çekici. Onlar bir organize tur bu bir ise girebilirsiniz rağmen gayrimüslimler, Dubai'de cami girmek için izin verilmez. Ziyaretçiler bu mevcut olup olmadığını kontrol etmek için turist ofis aramalısınız.
Günlük 24 saat;: Times Açılış sadece organize turlar yoluyla gayrimüslimlere erişim.
Ücretler: Evet (turlar için).
Engelli Erişimi: Hayır
Unesco: Hayır
Adres: Al-Jumeirah Road, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri
Telefon: (04) 353 6666.
 
Bastakiya Çeyrek
Tarihi Bastakiya dolaşın ve Dubai Creek yanında yerel evleri keşfetmek. Elektrik ve klima önceki günlerde, Dubai Creek yanında yerel evler rüzgar kuleleri ile soğutulacak kullanılır. Bu ekolojik sağlam yapılar ve onlar hizmet geleneksel avlulu evler artık yeni restore Bastakiya bölgesinde ziyaret edilebilir. Yanı sıra mütevazı bir müze, Dubai şehir merkezinde bu sessiz ve bohem çeyrek kafeler, bazı küçük sanat galerileri ve yeni bir sokak pazarında bir tutam her Cumartesi.
Times Açılış: Sat 1000 alacakaranlık (souq).
Ücretler: Hayır
Engelli Erişimi: Evet
Unesco: Hayır
Adres: Al-Fahidi Street, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri
 
Çocuk Şehir
Dubai Creek Park'ta yer alan, Çocuk Şehir yerel hem de uluslararası gençler ile büyük bir isabet. 7.700 m² (82.882 m²) gelişimi farklı 'bölgeleri' yardımıyla insan vücudu, bilim ve uzay, bir yolculuğa genç beyinlerin alır. Işgal bile en zorlu çocukları korumak için eller bol aksiyon, bu hiçbir donuk eski müzesidir. Tüm sergiler yanı sıra Arapça İngilizce olarak bulunmaktadır. Creek Park da gençler ile eşit derecede popüler olan Dubai Dolphinarium sahiptir.
Times Açılış: Sat-Per 0900-2030, Fri 1500-2030.
Ücretler: Evet
Engelli Erişimi: Evet
Unesco: Hayır
Adres: Creekside Park, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri
Telefon: (04) 334 0808.
Web Sitesi: www.childrencity.ae
 
Dubailand
Bu büyük gelişme, sayısız konumlar, oteller, spor ve eğlence merkezleri içeren 2015 yılına kadar tamamlanması bekleniyor ama daralmas development onun hızını etkiledi. Tiger Woods tasarlanmış kurs iptal edilmiş ve böyle bir Universal Studios tema parkı, Büyük Dubai Wheel olarak diğer projeler ve Bawadi (51 otel ile dünyanın en büyük otel projesi (London Eye daha büyük olması bekleniyor) belirsizdir ve 60.000 oda), kendi orijinal vizyonunu gerçekleştirmek olacaktır. Dubailand faz biri tamamlandı ve Dubai Outlet Mall, Al Sahra Desert Resort ve Dubai Sports City olmak üzere beş mekanı sunuyor.
Ücretler: Hayır
Engelli Erişimi: Evet
Unesco: Hayır
Telefon: (04) 368 0000.
Web Sitesi: www.dubailand.ae
 
Miras ve Dalış Köyleri
Eski Emirati yerleşim Bu iki canlandırmaların Dubai'nin hızla gelişen 21. yüzyıl siluetinin arasında bazı yerel renkli örgü bir girişim vardır. Vurgu, barasti konut, geleneksel kıyafet giymiş halk, geleneksel el sanatlarının görüntüler ve armut dalış malzemeleri ile, yaşam Bedevi yolu hatırlatarak üzerinde Körfezi'nin dayanak kez. Kış aylarında, alan geleneksel şarkı ve dans ile canlanır, ve yerel ailelerin çocukları ile onların mirası paylaşan. Yerel el sanatları da satın alınabilir.
Sat-Perş 0800-2200, 0800-1100 ve 1600-2200 Cum: Times Açılış.
Ücretler: Hayır
Engelli Erişimi: Evet
Unesco: Hayır
Adres: Near Shindagha Tüneli, Al-Shindagha Road, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri
Telefon: (04) 393 7151.
 
Jumana
Jumana, Al Sahra Desert Resort, açmak için ilk Dubailand konumlar biri oldu ve karanlık çöller içine zammı değer. Set-up akşam yemeği açık büfe veya alakart kitlesel 1.500 kişilik açık oditoryum geçmeden önce. İşte bir görsel-işitsel fantezi, Jumana: Desert Secret, havai fişek patlama birinci sınıf dansçılar, deve dolaşıp, atlarını dörtnala ve aşk ve aile kayıp ve bulunan bir Arap hikayesini anlatan lazerler piercing, su şebekesi söyleniyorum bir kolaj bekliyor. Omar Sharif etkileyici bir resmi tamamlamak için bir tipik düz sesli-over ile hazırdır.
Times Açılış: Salı-Sat, gösteri 2100 başlar.
Ücretler: Evet
Engelli Erişimi: Hayır
Unesco: Hayır
Adres: Al Sahra Desert Resort, Dubailand, Birleşik Arap Emirlikleri
Telefon: (04) 367 9500.
Web Sitesi: www.alsahra.com
 
Meclis Ghorfat Um-Al-Sheef ev
Meclis Ghorfat Um-Al-Sheef anda, Dubai paralı erkeklerin zengin dünyasına dalmak mümkündür. Dubai geç hükümdarı, Ghorfat Um-Al-Sheef, onun 'evden' olarak bu binayı kullanılır ama şimdi halka açıktır. Bina 1955 yılından kalmadır ve en etkileyici özelliği, geleneksel Arap sulama sisteminin bir üreme dahil meclis bahçeleri vardır.
Times Açılış: Sat-Per 0830-2030, Fri 1430-2030.
Ücretler: Evet.
Engelli Erişimi: Hayır
Unesco: Hayır
Adres: Al-Jumeirah Yolu, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri kapalı 17 Street,
Telefon: (04) 394 6343.
 
Palmiye Adaları ve Dünya
Üç Palmiye adalar, uzaydan görülebilecek dünyanın en büyük insan yapımı adalar oluşturmak için söyledi. Palm Jumeirah otel yanı sıra özel konutlar bir dizi sahiptir ve Palm Jumeirah Marina 2011 yılında açılan 522-kişilik. İnşaat işleri Palm Jebel Ali ve Palm Deira üzerinde yapılmıştır, ancak her ikisi de yüksek profilli zayiat olmuştur durgunluk ve orijinal 2012 tamamlanma tarihlerine açılış olmayacak - 'Dünya' olduğu gibi, 300 deniz adalar şeklinde küresel haritayı yeniden iddialı bir girişim.
Ücretler: Hayır
Engelli Erişimi: Hayır
Unesco: Hayır
Adres: Palmiye Adaları, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri
Web Sitesi: www.thepalm.ae

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top