Belarus Çocuklar için Tatil: Sizin Kid One More Geographic Discovery edelim!
Her yıl denize çocuğunu almak. İyi ama yeni değil. Ayrıca Belarus tatil için çocuğunuzu almak ve birlikte yeni bir coğrafi konumu keşfedebilirsiniz. Biraz keşfeden ülkemizde yapılacak ilginç şeyler bir sürü bulabilirsiniz. Ayrıca, bu gezinin maliyeti aile bütçesine onyour yansıyan olmayacaktır.
Belarus tatil ya da çocuklar için boş zaman harcama dört seçenek
8.jpg
Belarus çocuklar için tatil aktif boş zaman ve sağlık iyileştirme arasında dengeli bir bileşimidir. Aşağıdaki tatili etkinlikleri en popüler olarak kabul edilir:
Sağlık tatil köyleri ve Belarus eğlence merkezleri
    detski otdix1.jpgdetski otdix2.jpg
    detski otdix6.jpgdetski otdix4.jpg
Sağlık tatil köyleri ve tatil kampları genellikle ülkenin en güzel yerlerde bulunur. Göller, forestsandmineralsprings ... Çocuğun tüm gelecek yıl için enerji almak doğal ortamda en eğlenceli olacaktır.
Yaz kampları
    16.jpg
Çocuğun yeterince bağımsız ve kolayca uzak velilerden birkaç hafta geçirebilirsiniz varsa, kesinlikle bir Belaruslu yaz kampına ona göndermeniz gerekmektedir. O akranları ile iletişim ve iyi gelişmiş bir eğlence programfor uzun bir süre hatırlar.
11.jpg
Turlar
    5.jpg
Milli parklar ve rezervler, müzeler, ulusal ve tarihi yerler ebeveynler hem de çocuklar için ilginç olacak. Çocuğunuza yeni bir şeyler keşfetmek için bir şans verin.
Eğlence parkları
    drimlend.jpg
Tüm çocuklar sadece bir eğlence parkında bir nefes kesici ve çıkarken binmek isterdim. Grodno, Zhlobin ve Kobrin Minsk şehrindeki turistik ve Aquapark ziyaret için boş zaman kullanın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top