Bangkok (3) Phuket (5) Tur Programı 2015
BOEING 737-800 VE 777-200LR Turkmenistan Hava Yolları İle

CUMA ÇIKIŞ UÇUŞ DETAYLARI
Istanbul – Ashgabat 09:45 – 15:35 (T5 902)
Ashgabat – Bangkok 18:50 – 03:10+1 (T5 641)

PAZAR DÖNÜŞ UÇUŞ DETAYLARI
Bangkok – Ashgabat 12:55 – 18:20 (T5 648)
Ashgabat – Istanbul 22:20 – 00:20+1 (T5 927)

ARA UÇUŞ DETAYLARI
Cumartesi Gidiş : Bangkok – Phuket 07:45 – 09:10 Thai Airways / TG201 (Bagaj Hakkı: 30kg)
Perşembe Dönüş : Phuket – Bangkok 12:20 – 13:45 Thai Airways / TG2276 (Bagaj Hakkı: 20kg)
(Bagaj Hakkı: 30kg)

1.GÜN İSTANBUL – BANGKOK / Cuma
Türkmenistan Hava Yolları kontuarı e-tatiller deski önünde acente görevlileri ile buluşma. Bilet, bagaj ve gümrük işlemlerini takiben Türkmenistan Havayolları ile Aşkabat’a hareket. Yerel saat ile varışı takiben yapılacak aktarmanın ardından Bangkok’a hareket. Geceleme uçakta..

2.GÜN BANGKOK PHUKET / Cumartesi
Bangkok’a varışı takiben Thai Airlines Havayolları ile Phuket’e hareket, otelimize transfer. Serbest zaman Arzu eden misafirlerimiz ile extra Phuket ada turu icin hareket.Görülecek yerler arasinda ;
Phromthep Cape’te fotograf molasi,5.Rama doneminden Chalong Tapinagi ziyareti,Phuket Town da fotograf ve alisveris molasi,ardindan Kraliyet ailesine ait olan Dunyaca unlu Mucevher Fabrikasi ziyareti…
Ada turunu takiben arzu eden misfirlerimiz icin extra Fil Safarisi…
Geceleme otelinizde.

3. GÜN PHUKET / Pazar
Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz extra olarak yapılacak öğle yemekli James Bond Adası Turuna katılabilirler. Otantik tekneler ile James Bond Adasına yapacağımız yolculuğumuz esnasında dünyanın en güzel jeolojik yapılarından olan kaya adacıklarını görme fırsatına sahip olacağız. Adaya varışımızı takiben James Bond filminin çevrildiği yerleri görme ve alışveriş yapma imkanını da bulacağız. Dönüş esnasında deniz ürünleri restaurantında öğle yemeği yiyeceğiz. Tur sonrası otelimize dönüş. Akşam arzu eden misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek olan açık büfe aksam yemekli Fantasea Show Turu’na katılabilirler..Geceleme otelinizde.

4. GÜN PHUKET / Pazartesi
Sabah kahvaltısından sonra dileyen misafirlerimiz için extra tam günlük öğle yemekli Phi Phi Adası Turu yapılacaktır…Geceleme otelinizde.


5. GÜN PHUKET / Salı
Sabah kahvaltisindan sonra serbest zaman dünyaca meşhur bu tatil beldesinde tam gün boyunca denize girebilir ve eşsiz kumsallarda dinlenebilirsiniz. Geceleme otelinizde.


6. GÜN PHUKET / Çarşamba
Sabah kahvaltisindan sonra serbest zaman dünyaca meşhur bu tatil beldesinde tam gün boyunca denize girebilir ve eşsiz kumsallarda dinlenebilirsiniz. Geceleme otelinizde.


7.GÜN PHUKET – BANGKOK / Perşembe
Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Otelden Check-out işlemleri sonrası özel aracimiz ile Phuket havalimanına transfer…ARA UCUSUNUZ…Bangkok’a varış ve otele transfer. . Aksam uzeri arzu eden misafirlerimiz extra BANGKOK KANALLAR Turu. Bu turumuzda Bangkok’un meşhur su kanallarında tekneler ile yapacağınız gezinti unutulmaz anılara sahip olmanızı sağlayacaktır.Akşam,extra SEA FOOD RESTAURANT…” EGER YUZUYORSA BIZDE VARDIR! ” Slogani ile bizleri karsilayan bu gorkemli restoranta vardigimizda,Once bu 2000 kisilik buyuk restoranin MARKET bolumunden secegimiz deniz mahsulleri ve tropikal meyve, sebzeleri satin alip,
Masamiza oturdugumuzda, herbiri deniz mahsulleri konusunda uzman gorevlilere sectiginiz yiyeceklerin nasil pisirilecegi ve servis edilecegini soyluyoruz.Afiyet olsun… Yemegin ardindan extra PATPONG GECE PAZARI TURU…Dünyaca ünlü tüm markaların taklit ürünlerininin bulunduğu Gece Pazarında alışveriş yapabilirsiniz.Geceleme otelinizde.


8. GÜN BANGKOK / Cuma
Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman.


9.GÜN BANGKOK / Cumartesi
Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Arzu edenler extra CNN Televizyonunun jeneriklerine giren dünyaca ünlü Yüzen Çarşı turuna katılabilirler, Hindistan Cevizi ciftligi, meşhur Tik ağacı atölyesi ve dar kanalların içinde yerel köylulerin el emeklerinin satıldığı yerlerden alışveriş yapma imkanı bulabilirler.. Aksam extra SIAM NIRAMIT SHOW… Buyuk Siam Kralligi doneminden essiz sahneler ve ozellikle cennetin anahtarina ulasmak icin yapilan o muhtesem festival goruntuleri ile buyuleneceksiniz… Geceleme otelinizde.


10.GÜN BANGKOK – İSTANBUL / Pazar
Otelden Check-out işlemleri sonrası özel aracimiz ile Bangkok havalimanına gidiş için alana transfer ve Bangkok Havalimanına varış. Gerekli işlemlerin ardından Türkmenistan Havayolları ile Aşkabat’a hareket. Yerel saat ile Aşkabat’a varışımızı takiben Türkmenistan havayolları ile İstanbul’a hareket.


Hotel: 3* Ibis Sathorn vb. & 3* PHUKET IBIS PATONG vb.
Tur Ücreti;
PAKET PROGRAM FİYATI İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI: 1050 $
TEK KİŞİLİK ODA FARKI: 175 $

Hotel:4* BANGKOK PRESIDENT PARK SUKHUMWIT vb. & 4* PHUKET HOLIDAY INN EXPRESS PATONG vb.
Tur Ücreti:
PAKET PROGRAM FİYATI İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI: 1100$
TEK KİŞİLİK ODA FARKI: 200 $

Hotel: 5* BANGKOK PULLMAN G SILOM vb. & 5* PHUKET HILTON ARCADIA RESORT vb.
Tur Ücreti:
PAKET PROGRAM FİYATI İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI: 1325 $
TEK KİŞİLİK ODA FARKI: 500 $

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top